Nieuws - Sinterklaasfeest 5 december

Tytsjerk, november 2017, van onze speciale Pietencorrespondent

Aan de ouders, verzorgers van de kinderen van beide basisscholen,

Sssssttt!!!! Even tussen ons, beste mama's en papa's..... Wij, Pieten, hebben er dit jaar voor gezorgd dat Sinterklaas veilig bij Dokkum aan land kon komen. Dokkum is heel dichtbij, maar 16 pepernoten ver weg, en nu lukt het de  Sint zeker ook om op dinsdag 5 december de scholen in Tytsjerk bezoeken.

De regel-Piet vraagt aan alle kinderen van de beide basisscholen om Sinterklaas en zijn zwarte Pieten dit jaar op het schoolplein van de master Fennemaskoalle feestelijk binnen te halen. Alle ouders en kinderen in Tytsjerk worden dus op 5 december om 8.30 uur op dit schoolplein verwacht. Van onze speciale Piet reporter weten we al, dat de komst van de Sint weer heel verrassend zal worden....!!! Mis het dus niet….

Na het welkom van de Sint zal hij 's morgens op de master Fennemaskoalle enkele groepen bezoeken. 's Middags om 12.30-14.00 uur is Sint met zijn Pieten te gast op It Lemieren.
En nu maar hopen dat de Pieten op tijd alle natte cadeautjes weer droog kunnen inpakken…. We hopen allemaal op een prachtig Sinterklaasfeest voor alle kinderen.

Met de hartelijke groeten van
De regel-Piet en de teams van de master Fennemaskoalle en It Lemieren

Geplaatst op: 20 November 2017

terug